MullenLowe Adventa отримала золото Effie Awards Ukraine 2017 Posted on

Агентство MullenLowe Adventa разом з клієнтом Сантрейд (ТМ Олейна) отримали золоту нагороду на Effie Awards Ukraine 2017, церемонія премії пройшла  13 грудня у Києві. Окрім того, команда клієнта увійшла в ТОП-5 найкращих маркетингових команд в категорії Продукти харчування в рейтингу Best Marketing Teams 2017.

Команда агентства отримала золото за кампанію “Олейна. Щастя готується разом” в категорії Продукти харчування. Отримана нагорода є дійсно значимою як для команди, так і для клієнта, адже з моменту заснування в 2006 році премії Effie Awards в Україні, золото в цій категорії було вручено лише 4 рази, один з них, нашому агентству.

В ситуації зростання цін на продукти харчування, ведуча компанія на ринку соняшникової олії та преміум бренд в категорії  зміг істотно збільшити обсяг продажів. Ми змогли знайти інсайт, який йшов врозріз з комунікаційними стереотипами категорії і торкався глибоких почуттів жіночої аудиторії.  Замість ідеального щастя навколо сімейного столу, «Олейна» використовувала протиріччя у відносинах між чоловіком і жінкою.  Відверта розмова про те, чого насправді жінка чекає від чоловіка в сімейному житті, вплинув на споживача сильніше раціональних аргументів про продукт.  Весь проект зміг стати таким успішним лише завдяки тісній співпраці між командою маркетингу, дослідницького та креативного  агентства.